Registrujte se na našich stránkách a dostanete slevu 5% na celý nákup.

Blog

Nová řada pleťové péče Skin Food: rostlinná síla pro čistou a hydratovanou pleť

Konečně jsme se dočkali – nová pleťová řada Skin Food je na světě! Její součástí se staly dvě nové rostlinné ingredience. Tou první, kterou naleznete v denním krému Skin Food Day Cream, je extrakt z olivových listů s výraznými zklidňujícími účinky na pleť. Druhá našla své místo v nočním krému Skin Food Night Cream: organický olej sacha inchi obsahuje vysoký podíl kyseliny alfa-linolenové. Tento za studena lisovaný olej se snadno vstřebává, snižuje trans-epidermální ztrátu vody a zanechává pleť hladkou a pružnou. Vyzkoušejte je na vlastní kůži!

Proč je má pleť suchá?

Každý den vystavujeme pleť vnějším vlivům: chladu, horku, větru i prachu. V chladném počasí je pokožka často sušší, protože jsou mazové žlázy méně aktivní. Na druhou stranu v teplém a suchém vzduchu pleť rychleji ztrácí hydrataci. Vítr zase zvyšuje odpařování vody, čímž snižuje obsah vlhkosti v kůži. Dalším významným faktorem vzniku suché pleti je příliš časté čištění. Čistící kosmetické prostředky mají negativní vliv na bariérovou funkci pokožky: rozrušují lipidy, což vede ke snazšímu vysoušení.

Naše nová řada Weleda Skin Food Face Care přichází suché pokožce na pomoc! Složení obohacené o blahodárné rostlinné výtažky a regenerační složky Skin Food pleť intenzivně vyživují a zklidňují.

 

sucha

 

https://www.4bio.cz/vyhledavani/?string=weleda+skinn+food

 

Zatímco violka trojbarevná je známá svými vyživujícími a hydratačními vlastnostmi, organický extrakt z měsíčku stimuluje regenerační funkce suché pokožky. Organický heřmánek přináší zklidnění a zjemnění a organický rozmarýn přispívá svými aktivačními a regeneračními vlastnostmi. Vše završuje organický slunečnicový olej, který dodává další výživu. Čisté rostlinné oleje obsažené ve složení krémů jsou svou strukturou velmi podobné tukovým strukturám pokožky.
Díky tomu se oba krémy dobře vstřebávají, podporují kožní bariéru a zajišťují jí dlouhotrvající výživu, hydrataci a ochranu před vysoušením. Skin Food Face Care zároveň představuje nové přírodní účinné látky: olej sacha inchi ve Skin Food Night Cream a extrakt z olivových listů ve Skin Food Day Cream. Při pravidelném používání se suchá pokožka promění v jemnou, hebkou, intenzivně vyživenou a znatelně hydratovanou pleť.

 

Proč je čištění pleti tak důležité?

Čištěním obličeje pomáháte pleti zbavit se make-upu a nečistot, ale také jí poskytujete důležitý základ pro účinnou hydrataci. Pokožka se tak připraví na optimální vstřebávání prospěšných látek. Nový Skin Food Nourishing Cleansing Balm pleť jemně čistí a zabraňuje jejímu vysoušení. Tento cleanser na bázi oleje se při kontaktu s vodou mění v mléčnou emulzi, která se snadno oplachuje. Díky přírodním extraktům z violky trojbarevné, organického slunečnicového oleje a organických bylin – heřmánku, rozmarýnu a měsíčku lékařského – pleť čistí, vyživuje a osvěžuje. A navíc úchvatně voní: kombinace pomeranče a benzoinu zahalí pokožku do hřejivých tónů.

cisteni

 
 
 

Jak vyčistit pleť

Čištění je důležitým krokem pečující rutiny, proto byste mu měli věnovat náležitou pozornost. A jak na to? Zahřejte malé množství cleanseru mezi čistými, suchými dlaněmi. Poté ho naneste na obličej, krk a dekolt a dopřejte si krátkou masáž: s přidáním trochy vody vmasírujte krouživými pohyby balzám do pokožky. Začněte nad obočím a provádějte masáž směrem zevnitř obličeje ven k linii vlasů. Opakujte třikrát, vyhněte se však oblasti očí. Krouživými pohyby konečky prstů masírujte také koutky úst. Kroužky zvětšujte a zakončete je hlazením po obou stranách krku až k dekoltu. Nakonec opláchněte pleť vodou. Hotovo! 

Náš tip: Vyživující pleťová maska

Máte pocit, že by si vaše pleť zasloužila zvláštní péči? Čisticí balzám můžete použít také jako výživnou pleťovou masku, ideálně večer před spaním. Při použití jako masky se zvýší hladina povrchových lipidů v pleti, která tak bude vyživená a hedvábně jemná. Tuto chvilku pro sebe, zakomponovanou do každodenní rutiny, si můžete užít například jako krátký večerní rituál. Přestože netrvá dlouho, je příjemná po všech stránkách!

Návod, jak si vyživující masku dopřát: Naneste suchýma rukama balzám na suchý obličej, krk a dekolt. Dejte pozor, aby se vám přípravek nedostal do očí. Masku ponechte na obličeji 10 minut a následně ji opláchněte: nejprve přidejte trochu vody, aby se emulgovala, poté ji vmasírujte do pleti a následně úplně odstraňte větším množstvím čisté vody. 

 
 
 maska
 
 
 
 
Klíčové výhody
Pečuje o pleť a zároveň ji jemně čistí. Účinně odstraňuje make-up i nečistoty
Okamžitě zklidňuje pokožku a zmírňuje její pnutí
Šetrný k mikrobiomu pokožky
100% respondentů se shodlo, že je pokožka jemná*
 
90% respondentů se shoduje, že je pleť vyživená*
 
70% respondentů souhlasí s tím, že pleť vypadá vyživeně*
 
*studie s 30 subjekty po aplikaci balzámu jako masky na obličej (10 minut)
 
Náš tip: Začněte den rychlou ranní rutinou
Malé množství krému (asi o velikosti hrášku) rozetřete mezi prsty. Pak položte konečky prstů proti sobě na čelo a táhněte jimi od kořene nosu směrem nahoru, zevnitř ven. Několikrát opakujte. Touto masáží uvolníte čelo a zároveň pomůžete odbourat vnitřní napětí. Následně přejděte k tvářím. Mezi dlaněmi rozetřete trochu krému, ruce si jemně položte na obličej a hlaďte tváře až k uším, aniž byste vyvíjeli tlak. Postupujte od středu obličeje směrem ven. Dýchejte pomalu a rovnoměrně a svůj dech doprovázejte tahy, čímž podpoříte uvolnění.

 

magazine_contentlarge

 https://www.4bio.cz/vyhledavani/?string=skin+food

Jakou péči vyžaduje suchá pleť obličeje během dne?

Po vyčištění pleti přichází na řadu podpora kožní bariéry, kterou byste do své každodenní kosmetické rutiny měli zařadit. Skin Food Nourishing Cream je 24hodinový hydratační krém určený pro potřeby suché pleti. Jeho účinné složení s osvědčenými rostlinnými výtažky Skin Food je obohaceno o extrakt z organických olivových listů. Díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhá chránit pleť před vnějšími škodlivými vlivy a zároveň jí poskytuje výrazné zklidňující účinky. Další složkou je na nenasycené mastné kyseliny bohatý organický slunečnicový olej a bambucké máslo, které kromě zjemňujících vlastností podporuje bariérovou funkci pleti. Balzám (Skin Food Nourishing Day Cream) se rychle vstřebává a hloubkově vyživuje suchou pokožku.   

Po použití je pleť hedvábně jemná, přirozeně zářivá a zdravá na první pohled. Skin Food Nourishing Day Cream prokazatelně zvyšuje hladinu hydratace pokožky až o 72 % během 15 minut a o 12 hodin později ji udržuje o 29 % hydratovanější.

Skin Food Nourishing Day Cream nemastí a rychle se vstřebává. To se hodí i v případě, kdy ho budete chtít nanést pod make-up a zajistit své pleti sametovou hebkost. Zhluboka se nadechněte a nechte lehkou vůni pomeranče a benzoinu povzbudit své smysly.

 

magazine_contentlarge (1)

https://www.4bio.cz/denni-kremy/weleda-skin-food-nourishing-denni-krem-40-ml/

 

 

 

Klíčové výhody

Chrání pokožku před vysoušením; zabraňuje ztrátě vlhkosti

Podporuje ochrannou funkci kožní bariéry

Vyhlazuje pokožku

Zanechává pleť intenzivně vyživenou po celý den

Použít ho můžete také jako bázi pod make-up

Snášenlivost s pokožkou je klinicky a dermatologicky testována i prokázána

+72 % okamžité hydratace*

93 % respondentů souhlasí s tím, že je pleť okamžitě vyživená**

93 % respondentů se shodlo, že se přípravek rychle vstřebává***

 

* Měřeno 15 minut po jednorázové aplikaci ** studie s 30 subjekty, 15 minut po jednorázové aplikaci *** studie s 30 subjekty, po 4 týdnech aplikace (dvakrát denně)

 

 

Výhody nočního krému na obličej
Náš obličej je během dne vystaven mnoha vlivům, které se odráží na jeho kráse. Proto musíme pleti dopřát náležitou péči, a to i v noci během spánku, kdy se tělo zotavuje. Během této doby dochází ke zvýšené obnově kožních buněk a odstranění důvodů jejich rozkladu. Pokožka je v této fázi obzvlášť vnímavá k aktivním látkám, které podporují její regeneraci. Každodenní péče o pleť s výživným krémem Skin Food Nourishing Night Cream podporuje obnovu kožních buněk a dopřává pleti během spánku vše, co potřebuje pro nový den.
Jak noční krém funguje?
Je prokázáno, že nový Skin Food Nourishing Night Cream zvyšuje vlhkost v pleti o 81 %, a to během 15 minut. Jeho kouzlo tkví ve schopnosti nastartovat regenerační procesy pleti, podpořit obnovu buněk a posílit odolnost pokožky. Kromě osvědčených rostlinných výtažků z řady Skin Food je noční krém obohacen o tři hlavní rostlinné pomocníky: pupečník asijský, skvalan a olej sacha inchi. Pupečník asijský, světle zelená bylina známá z tradiční čínské medicíny, má na pleť zklidňující účinky. Skvalan je přirozenou součástí bariérové vrstvy naší pokožky. Tato složka rostlinného původu se dokáže dobře integrovat do bariérové vrstvy kůže a podpořit tak ochrannou funkci pokožky i následný pocit hebkosti. 
Olej sacha inchi, získaný z olivového oleje, dokáže pokožku zjemnit. Tento olej, bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitamin E, se pyšní regeneračními účinky a schopností udržovat pokožku pružnou a vláčnou. Při pravidelném používání je pleť viditelně krásnější, vypadá svěžeji a méně unaveně. 83 % zákazníků se také shoduje, že je díky němu pleť intenzivně vyživená**.
*Měření po 15 minutách po jednorázové aplikaci ve srovnání s běžnou pleťovou péčí anebo bez použití kosmetických produktů (pozitivní účinek byl prokázán u 100 % všech subjektů).
** Studie s 30 subjekty po 4 týdnech používání produktu (při aplikaci dvakrát denně).
 

 

 nocni

 

https://www.4bio.cz/nocni-kremy/weleda-skin-food-nourishing-nocni-krem-40-ml/ 

 

 

Klíčové výhody

Okamžitě a intenzivně hydratuje pleť po dobu 24 hodin

Zabraňuje ztrátě vlhkosti

Chrání pokožku před vysoušením

Podporuje ochrannou funkci kožní bariéry

Podporuje přirozenou obnovu buněk

Vyhlazuje pokožku

Šetrný k mikrobiomu pokožky

 

 

Extra péče: Večerní obličejová rutina

Naneste malé množství nočního krému do dlaní a ruce přiložte na obličej. Chvíli počkejte, zhluboka se nadechněte a uvolněte se. Poté produkt jemně rozetřete na tváře směrem k uším a následně i na krk a dekolt. Levou rukou roztírejte krém po pravé straně a naopak. Při jemné péči věnujte pozornost vůni, která je tvořena čistými esenciálními oleji. Zhluboka dýchejte a vnímejte harmonii, kterou Skin Food Nourishing Night Cream vyzařuje. Aromatická levandule vás zahalí do uklidňující, relaxační vůně, balzámové tóny benzoinu zase pomohou zklidnit mysl před spánkem.  

 

 

 skin

 

https://www.4bio.cz/vyhledavani/?string=weleda+skin+food

 

Péče o pleť, péče o přírodu

Weleda Skin Food Face Care se nestará jen o vaši pokožku – chceme také pečovat o přírodu. Sklenice ze zeleného skla jsou vyrobeny z vysokého procenta recyklovaného skla. Toto sklo lze recyklovat donekonečna. Tuba obsahuje 100% recyklovaný hliník a lze ji recyklovat.

* Řada je dodávána v jednoduchých kartonových obalech vyrobených z nejméně 80 % recyklovaných vláken a lze je recyklovat.

 

 

 

 

 

 

 

Moringový olej




Sušené listy obsahují:

25 krát tolik železa než špenát
4 x více bílkovin, jako je ve vejcích
0,75 krát více vitamínu C než pomeranče
10-krát více vitamínu A jak v mrkvi
15 krát tolik draslíku než je v banánech
17 krát tolik vápníku než mléko

Moringový olej pro krásu

Moringová semena mají vysoký obsah oleje – až 45% z nich je vysoce kvalitní olej. Vzhledem k vysokému obsahu kyseliny behenové je také známé jako Behen. Behen používá po tisíce let a je stále jako základní prostředek pro výrobu mýdla, parfémů, krémů. Vzhledem k jeho změkčujícím a výživným vlastnostem, moringový olej je báječný pro vlasy a péči o pleť.
Bledě žlutý až světle hnědý olej je vysoce ceněn v kosmetickém průmyslu, a je velmi vyhledávaný. Pravděpodobně i pro jeho schopnost eliminovat nežádoucí tělesný pach.
Jedná se o nejstabilnější rostlinný olej, který se používá v přírodní kosmetice, a to zejména při léčbě suché kůže a jako stabilizátor pro kosmetiku.
Je jako dar z nebes

Tento olej je opravdu dar z nebes. Ne nadarmo moringu v Asii nazývají stromem života. Kosmetický průmysl opět objevuje již dávnými kulturami používaný moringový olej a to s vynikajícími výsledky. V asijských zemích se používá jako osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku, ale také v očním okolí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. V indické kultuře se moringový olej již stovky let používá k léčení akné a různých pigmentací na tváři. Moringový olej je velmi populární prostředek pro ochranu zdraví a síly vlasů a vlasové pokožky. Olejem třeba několik minut masírovat pokožku hlavy a pak vetřít do vlasů po celé délce, zabalit do vyhřátého ručníku a čekat. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.
Účinky moringového oleje

•  je plný antioxidantů
•  užívání tohoto oleje výrazně zvyšuje imunitu a obranyschopnost organismu
•  poskytuje výživu pro oči a mozek, navyšuje energii člověka
•  vyrovnává hladinu cukru krvi
•  podporuje funkci jater a ledvin
•  vysokým obsahem hořčíku spolu se zinkem a vitaminem E zabraňuje vstřebávání sodíku a tím upravuje vysoký krevní tlak, chrání srdce a působí   preventivně proti mrtvici, přispívá i ke zlepšení elasticity cév
•  je součástí domácí lékárničky – na štípnutí hmyzem, odřeniny, popáleniny
•  vynikající na herpes, dokonce i na pásový opar
•  má prokázané antibiotické a protiplísňové účinky – vynikající na kožní záněty a mykózy

https://www.4bio.cz/kosmeticke-oleje/renovality-moringovy-olej-lisovany-za-studena-100-ml/

Moringový olej je původem z Indie, kde roste na úpatí Himálaje. Ve starověkých spisech Hindů byl zaznamenán před 5000 lety. V průběhu staletí se strom moringa v tropických a subtropických oblastech země rozšířil a také změnil, dnes se pěstuje v mnoha zemích jako zelenina a známe zde 13 známých druhů. Nejznámější druh je Moringa oleifera, malý, opadavý strom s korkové kůry a visící, křehké větve až do asi 60 cm délky, jasně zelené malé, oválné listy až 2 cm dlouhé. Vyroste 30 cm za měsíc a za rok mohou dosáhnout výšky až 4 metrů, maximálně 15 metrů. Listy stromu moringy se dají jíst syrové a čerstvé do salátů nebo vařené jako zelenina. Také se používají do omáček a polévek, lahodný čaj se vyrábí z listů.

Čerstvé listy stromu Moringa obsahují:

Třikrát více železa než špenát
více bílkovin než vejce
7-krát více vitamínu C než pomeranč
4 krát více vitamínu A jak mrkev

Třikrát více draslíku než je v banánech
Čtyřikrát více vápníku než je v mléku

Výhonky mají chuť a ostrost z ředkviček, lze použít jako koření. Ze sušených listů se dá připravit výživný prášek, jídla, pečivo a nápoje mohou být přidány jako cenný potravinový doplněk.

Desatero pro krásnou a zdravou kůži.
Chceme-li, aby naše pleť byla krásná, mladá a zdravá, měli bychom si osvojit některé zvyky, které bychom měli dodržovat každý den bez jediné výmluvy. Těch 3-5 minut denně mohou doufat, že najdou každého?
Inspirujte se tímto desaterem.
 
1. Najdu si spoustu času a udělám si takový rituál péče o pokožku, na který se budu těšit. Zde není možné konzultovat nic jiného, což je největší část práce, kterou potřebujete provést se složitou, správnou a pravidelnou péčí. Kosmetické prostředky (bez ohledu na značku a cenu) zázraky nedělají – Naneštěstí.
2. Chovám se ke své pokožce s úctou a respektem. Pokožku ošetřujte velmi jemně a nedrážděte ji agresivními přípravky, častými peelingy, drhnutím ručníku apod.
3. Každou noc jsem si důkladně vyčistit obličej. Nikdy nechoďte spát s nalíčenou a nevyčištěnou kůží. V noci potřebuje pokožka prostor pro regeneraci, místo aby byla zapojena do odstraňování nečistot.
4. Pokožku pečlivě vyčistěte každé ráno. I když se to může jevit jako zbytečné, není. Během noci se tělo pokouší zbavit se odpadových látek, takže můžeme najít ranní vrstvu mazu s odpadem a mrtvými buňkami na kůži. Protože je to tukového charakteru, voda pro čištění nestačí.
5. Nezapomínám na stupeň tonizace, který vyživuje mou kůži a připravuje se na další léčbu. To je také jeden z kroků, které většina z vás vypadá jako zbytečná. Nicméně opak je pravdou. Tonizační vody na kůži osvěžují, výživné, mohou vyřešit některé kosmetické nedostatky, a zejména upravit pH po očištění pokožky. Měly by být mírně kyselé, protože i povrch naší pokožky musí udržovat mírně kyselý pH – 5,5. Voda z vodovodu, která obvykle po očištění pokožky prochází obličejem, má pH vyšší a zejména její tvrdost – může způsobit suchost pokožky, podráždění, vznik ekzému a špatné uzdravení v přípapdě jemné a citlivé pokožky.
6. Používám kvalitní denní a noční krémy. Kvalita neznamená výrobek plný vody, ropných derivátů, syntetických emocí, parfémů a jiných látek, které se v naší kůži dobře nedělají. Vybírejte výrobky s vysokým obsahem rostlinných olejů, které jsou výživné a chrání kůži před nepříznivými vnějšími vlivy a transepidermální ztrátou hydratace.
7. Alespoň jednou za 2 týdny si vaše pokožka zaslouží peeling, aby se odstranily mrtvé buňky a oživovala vaše kůže. Ideální je 1-2 krát týdně výživná Obličejová maska (brzy uvidíte výrazné změny).
8. Nestřídám pátou přes devátou, najdeme si to svoje podle typu kůže. Vsaďte na kvalitu a přečtěte si složení produktů. Pokud patříte do skupiny, která vybírá produkty podle ceny, akce, pěkného balení nebo podle toho, co pomohlo příteli, je čas změnit přístup.
9. Chraňte pokožku před spálením. Tím zabráníte pigmentacím, předčasnému stárnutí, oxidačním škodám, ale také mnohem horším důsledkem nadměrné expozice slunci (např. rakovina kůže).
10. K obličeji se používá speciální ručník. To je z hygienických důvodů nutností! Zvláště když vaše pokožka je citlivá na tvorbu vyrážky a akné. Nejhorší je sdílet jeden ručník se všemi členy rodiny.

navia

https://www.4bio.cz/znacka/navia/

Jak připravit Matcha ice tea?


Potřebujeme 2 g čaje Matcha, 3 dl vody a pár kapek limetky.
Postup: Ingredience vložíme do šejkru a pořádně protřepeme.

V případě, že nemáte šejkr, tak stačí obyčejná 0,5 l láhev s víčkem. Nejdříve nasypte čaj Matcha, poté nalijte vodu zhruba do 3/4 láhve a po zavření pořádně protřepejte. Ideální varianta na cesty. Ať vám chutná.

7[1]

Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém 50ml
Vyzkoušejte exkluzivní bioaktivní krém s omlazujícím účinkem. Dodá vaší pleti energii a obnoví její vitalitu. Zajistí dlouhodobou hydrataci a velmi dobře se roztírá. Potěšte svoji pleť a dopřejte ji tuto luxusní péči. K tomuto produktu dáváme malý dárek.
Bioakt.
 
 
Renovality Opuncie olej: Vzácný klenot mezi oleji
Opunciový olej je doslova vzácností, co se olejů týče. Garantuje totiž tak efektivní péči o zralou pokožku, kterou jiná séra můžou opunciovému oleji jen tiše závidět. Pleť, o kterou opunciový olej pečuje, poznáte okamžitě na první pohled. Vévodí jí hebkost, jas, mladistvý vzhled, žádné vrásky a elasticita. Opuncie účinkuje velmi viditelně a hlavně téměř okamžitě. I proto je nejdražším olejem světa.

Opunciový olej, král mezi oleji
Pleťový opunciový olej Renovality je velmi cenným sérem hlavně díky jeho jedinečným hydratačním účinkům a té nejvyšší kvalitě plné luxusních pečujících a omlazujících složek. V neposlední řadě ale také pro jeho velmi náročnou a složitou výrobu. Olej Renovality opuncie je lisován za studena ze semen plodu kaktusů.
 
Vrásky? Ani jediná aneb Botox z přírody
 
Opunciový olej Renovality je nepřekonatelný, mluvíme li o eliminaci vzniku vrásek. Olej z opuncie Renovality přispívá k hluboké hydrataci kůže. Váže vlhkost tím nejúčinnějším způsobem. Maximálně tak posiluje pružnost pleti a podporuje elasticitu.  Antioxidační složky oleje Renovality opuncie prokazatelně oddalují stárnutí pokožky. Opunciový olej Renovality je klenotem mezi oleji, které jsou určeny zralé pleti, protože oční okolí, obličej i krk jsou před vráskami naprosto v bezpečí.

Antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti přírodního oleje z opuncie pokožku chrání a dlouhodobě o ni pečují tím nejeefektivnějším způsobem. Výsledkem je tedy zmíněná absence vrásek, ale také jednotný tón, hebkost, jas pleti a velmi mladistvý vzhled.

b4a18a572ed01c2e9f3fd642b6b207fd[1]

Renovality Banánový olej

Renovality banánový tělový a masážní olej patří mezi nejluxusnější oleje. Olej má sladkou vůni. je znám nesmírný přínos pro pokožku a hlavně vlasy. Olej má výborný vliv na stavbu kolagenu. Tím pomáhá udržovat elasticitu kůže. Pokožka má jemnější a mladší vzhled. výborné jsou i jeho hydratační schopnosti. Minerály a vitamíny v banánovém oleji poskytuji bohatou výživu pro pokožku.

Renov. Banaánový

Arganový olej Renovality působí hlavně blahodárně na Vaši zarudlou pokožku, vysušenou i se sklonem k praskání. Dejte sbohem popraskané kůži. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce mladý a svěží vzhled.

Argan. oil renov

Eukalyptová aromaterapie: Nobilis Tilia éterický olej Eukalyptus
Slyšeli jste už o blahovičníku? Pokud ano, nebyla řeč o ničem jiném, než o eukalyptu. Eukalyptus stále obsazuje první příčky oblíbenosti hlavně v aromaterapii. Není divu. Jeho smyslná vůně vás dobije energií a s dýchací soustavou jsou nejlepší přátelé.
Dýchejte volně s Nobilis Tilia éterickým eukalyptovým olejem
Klasická situace. Sedíte v divadle, dramatické ticho na scéně a obecenstvo ani nedutá. Špendlík byste slyšeli upadnout. A přesně v tento nejméně vhodný moment to přijde. Protivné škrábání v krku, které vás bez přestávky nutí vykašlávat. Odkašláváte, chrčíte a nutkavé pokašlávání ne a ne ustat. Všichni se už po vás otáčejí a herci mají chuť s představením praštit.
Vyřešte tento nepříjemný problém účinně a rychle s přírodním Nobilis Tilia éterickým eukalyptovým olejem. Nebo ještě lépe, předejděte mu.
Bomba plná energie
Intenzivní kořeněná vůně s příměsí kafru vás efektivně zbavuje bolesti v krku, rozpouští hleny, napomáhá uvolnit ucpaný nos a také snižuje vysoké teploty. Eukalyptový olej se nezalekne se ani chronických bronchitid.
Přírodní léčba formou eukalyptové aromaterapie je také energickou bombou pro váš unavený organismus. Zbavuje vás totiž stresu. Vy pomocí éterického eukalyptového oleje Nobilis Tilia odpočíváte a zároveň posilujete imunitu i soustředěnost. Pár kapek eukalyptového oleje s vámi jednoduše udělá divy. Jeho účinky si můžete dopřát také pomocí bytového difuzéru, o kterém se více dočtete zde